Cu ce ne ocupăm?

  Web Design

  Web design-ul este arta de a comunica eficient și estetic în mediul digital. Cu ajutorul său îți poți prezenta afacerea, produsele sau serviciile în cel mai bun mod posibil,

  Optimizare SEO

  SEO - optimizarea conținutului și a structurii site-ului pentru a apărea cât mai sus în rezultatele motoarelor de căutare. Devi mai vizibil și mai ușor de găsit.

  Social Media

  O imagine vizuală puternică poate face diferența în rețelele sociale și în succesul afacerii tale. Oferim servicii personalizate pentru a-ți dezvolta prezența online.. 

  Grafică publicitară

  Este arta de a comunica un mesaj prin imagini, culori și elemente vizuale, care să atragă atenția și să transmită un sentiment sau o idee. 

  Logo 

  Povestea ta are nevoie de un simbol unic, iar noi suntem artiștii ce pot transforma ideile în realitate. Haide să creăm împreună logo-ul care va defini afacerea ta!

  Fotografie

  Agentia noastra ofera servicii complete de fotografie si editare, personalizate pentru nevoile fiecarui client în parte.
  Web Design

  Design and UX of Oxygen website

  Graphic Design

  Custom Icons for Lola

  Development

  Web development for Brave brand

  SEO

  SEO for Marvel shoes

  Artiștii

  Dacă e vorba de VIZUAL, suntem specialiștii tăi! Lasă-ne să ne ocupăm de asta.
  Web Designer

  Ramona

  Manager

  Andrei

  Developer

  Alin

  Mod de lucru

  Nevoia clientului nostru

  Înțelegerea detaliată a nevoilor clientului este esențială pentru a dezvolta soluții personalizate și eficiente pentru el

  Research

  Facem o cercetare amănunțită pentru a ne asigura că oferim cele mai bune soluții personalizate.

  Propuneri

  După finalizarea cercetării, venim cu propuneri personalizate și adaptate la nevoile clientului

  Design

  După ce am stabilit împreună cu clientul soluțiile optime, trecem la faza de design propriu-zis, creând concepte creative și atractive, adaptate la nevoile sale.

  Dezvoltare

  În final, punem în practică soluțiile alese, pentru a ne asigura că produsul final este perfect adaptat nevoilor și dorințelor clientului.
  FORMULAR

  Pregătit pentru online?

  E timpul să începem să construim împreună succesul tău digital. Contactează-ne și să hai să găsim soluția și strategia ideală.
  CONTACT

  This is Atomic

  All the pages you see here are built with the sections & elements included with Atomic. Import any page or this entire site to your own Oxygen installation in one click.
  GET OXYGEN
  apartmentlicensefilm-playcalendar-fulllaptop-phoneheart-pulsediamondbriefcasebug linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram